Bent u voorbereid als het licht uitgaat?

Bereid uw infrastructuur voor op een mogelijke stroomuitval deze winter, met de dedicated solutions van Actemium!

 

Safety First!

Veiligheid is onze absolute prioriteit en eerste vereiste voor al onze acties! Veilig werken in iedere omgeving vormt dan ook een belangrijk onderdeel van de toegevoegde waarde van Actemium.

 

Werken bij Actemium

Bij Actemium neem je zelf jouw loopbaan in handen! Je start in een gezonde en groeiende onderneming, waar je werkomgeving garant staat voor leermogelijkheden en uitdagingen.

 

Solutions

Knowhow en ervaring liggen aan de basis van al onze oplossingen. Zo creëren we dedicated solutions, gericht op de specifieke noden en eisen van de klant.

 

Actemium Industry Award

Wie bekroont dit jaar zijn/haar eindwerk met de Actemium Industry Award? De inschrijvingsperiode is afgelopen, de jury kan aan de slag met haar screening. We duimen alvast voor alle deelnemers!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bent u voorbereid als het licht uitgaat?

Bereid uw infrastructuur voor op een mogelijke stroomuitval deze winter, met de dedicated solutions van Actemium!

 
 
 
Lees meer
 

Welkom bij Actemium België

Actemium België heeft een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, realisatie en ondersteuning van industriële processen in elektriciteit, instrumentatie, automatisering en montage, inclusief het bieden van een ruime waaier aan servicemogelijkheden en complete opleidingsprogramma’s.

Actemium België telt vandaag 850 medewerkers, verspreid over acht vestigingen in België: Aalter (hoofdzetel), Gosselies, Kortrijk, Herentals, Leuven, Luik, Louvain-la-Neuve en Zwijndrecht; en één in China: Shanghai.

 
 
 
Lees meer
 

“Actemium draagt kennis en ownership hoog in het vaandel.”

Geert Rolies , Project Leader Fluxys

“Liepen alle projecten maar zoals die met Actemium!”

Frank Beckers , Project Manager Total Belgium - Plant Schoten

“Actemium heeft onze koelhuisbesturingen te Buggenhout geoptimaliseerd. Nu werken ze uiterst betrouwbaar en met stabiele temperaturen.”

Bernard Delft , Gedelegeerd bestuurder Koelhuis Vanden Avenne
 
 
 

“Actemium draagt kennis en ownership hoog in het vaandel.”

Geert Rolies, Project Leader Fluxys

Nieuws

 

INE 2014 – 18 september – Brabanthal Leuven


Op donderdag 18 september vindt in de Brabanthal te Leuven INE 2014 - Indumation Networking Event plaats. Niet alleen een meet & greet event voor networking, maar ook een unieke kans om toekomstige trends en technologieën binnen automatisering en…

 
Lees meer
 

Prologistics 2014 – 24 & 25 september – Brussels Expo


Op 24 & 25 september 2014 vindt Prologistics plaats in Brussel: dé vakbeurs voor de logistieke sector. Prologistics vormt, samen met Transport & Logistics in Antwerpen en Luik, hét platform voor de transport & supply chain community in…

 
Lees meer
 

De missie van Actemium bestaat erin haar industriële klanten te assisteren in de optimalisering van hun productie-omgeving en industriële activiteit.

 

Maintain

 

 

 
 
 
Lees meer
 

Advise

Neutraal en merkonafhankelijk consultancy-advies, met als doel het ontwikkelen, verbeteren en optimaliseren van uw productiecapaciteit.

Vertrekkend vanuit de behoeften van de klant bieden wij consulting- en auditdiensten om de prestaties van uw systeem te evalueren, en u advies te verlenen over de best geschikte oplossing.

Binnen deze pijler biedt Actemium eveneens een uitgebreide expertise rond machine & process safety, ATEX, lastenboeken (URS) en MES.

http://www.actemium.be/wp-content/uploads/2014/06/advise-pillar-visual.png
 
Lees meer
Advise
 
Advise

Design

Design engineering voor het uitwerken van een gerichte projectscope en de ontwikkeling van revelante oplossingen voor uw project.

Binnen de pijler Design richten we ons op uitwerking van uw idee. Op basis van uw input analyseert, ontwerpt, berekent en tekent ons team van electrical, process en mechanical engineering de mogelijkheden van uw installatie, in lijn met de geldende regelgeving en vereisten.

Onze specialisten ondersteunen u bij het complete engineeringsaspect van uw project, en werken zowel machine solutions als process solutions voor u uit, met steeds een onmiskenbare toegevoegde waarde.

http://www.actemium.be/wp-content/uploads/2014/06/design-pillar-visual.png
 
Lees meer
Design
 
Design

Build

Implementatie, variërend van specifieke technische oplossingen tot bredere, multi-technische en multi-site integratie  of complexe projecten.

Actemium volgt nauwgezet het actieplan en houdt hierbij rekening met de geldende normen en specifieke vereisten. We beheersen electrical engineering, instrumentatie, automatisering, industriële IT en mechanische activiteiten.

Onze gespecialiseerde teams staan ​​garant voor kwaliteit & service, respect voor deadlines en ijver om uw projectdoelstellingen te behalen.

http://www.actemium.be/wp-content/uploads/2014/06/build-pillar-visual.png
 
Lees meer
Build
 
Build

Maintain

Industrieel onderhoud voor een hogere betrouwbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid van uw infrastructuur, met specifiek en custom-made advies en engineering.

De Actemium Industrial Services zijn gericht op het creëren van toegevoegde waarde en het bekomen van een optimale ‘ontzorging’ van onze klanten.

Van product support, training & coaching en netwerkanalyse tot service engineering op uw maat en een service-overeenkomst volgens uw behoeftes, Actemium werkt een oplossing uit die zorgt voor een efficiënt beheer en onderhoud van uw infrastructuur.

http://www.actemium.be/wp-content/uploads/2014/06/maintain-pillar-visual.png
 
Lees meer
Maintain
 
Maintain
 
 

 
Advise
 
Design
 
Build
 
Maintain