&nbp;

Design

Doorheen de design-fase biedt Actemium design engineering, om zo tot een gerichte projectscope en relevante oplossingen te komen voor uw project.

 

Design

Van idee naar realisatie

Samen met u werken onze teams van hooggekwalificeerde ingenieurs uw idee uit tot een effectieve oplossing, klaar voor implementatie. Of het nu gaat om een hernieuwing of een uitbreiding van uw productieomgeving, onze specialisten staan garant voor het vinden van de meest optimale weg.

 

Segmentatie, in uw belang

Actemium biedt multidisciplinaire design- en engineering-diensten, die toepasbaar zijn in de verschillende projectfases. Binnen de design-fase is Actemium uw expert voor:

  • Basic engineering
  • Detailed engineering
  • Mechanical engineering

 

We stellen een project team samen volgens de omvang en complexiteit van uw project, onder leiding van een project manager. Onze teams werken nauw samen en zo bekomen we de ideale omstandigheden voor een efficiënte uitvoering van uw projecten.

Actemium biedt werkbare, praktische oplossingen en een duidelijke, transparante aanpak.Onze aanpak is steeds gebaseerd op engagement, onderling vertrouwen, persoonlijk contact en het nastreven van een langdurig partnership.

U wenst een ‘first time right’ design voor uw productieproces? Dan is Actemium uw geschikte partner!

&nbp;