&nbp;

Maintain

Actemium garandeert de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid van uw infrastructuur, met specifiek en custom-made maintenance advies en engineering.

 

Maintain

Uw industriële processen op een efficiënte manier beheren en onderhouden? Het kan! Actemium biedt een gamma gerichte Industrial Services, voor een optimale ‘ontzorging’.

Uitgekiende aanpak

De Actemium Service Solutions zijn gericht op het creëren van toegevoegde waarde, en dat op verschillende vlakken.

Zo bieden we een doorgedreven kennis van processen en hun uitdagingen dankzij onze permanente aanwezigheid op verschillende industriële sites, een doelgerichte dienstverlening met o.a. proactief, preventief én correctief onderhoud, een hoge flexibiliteit met tot 24/7 beschikbaarheid, en multitechnische competenties in alle aspecten van uw project: instrumentatie, elektriciteit, automatisering, testing & inbedrijfname, shutdowns & revisie, onderhoudscontracten, drives & motion en ICT.

 

Multidisciplinaire specialisten

We onderscheiden ons hierbij door een gesegmenteerde marktbenadering, een alomtegenwoordige veiligheidscultuur en een aanzienlijke dosis technische knowhow. Onze specialisten zijn thuis in de verschillende industriële sectoren (Food, Feed, Life Sciences, (Petro) chemicals, Oil & Gas, Refineries, Ferro & Non-ferro en Energy & Environment).

 

Maximale ROI

De focus van Actemium is het bekomen van duurzame rendabiliteit, door het stroomlijnen van uw onderhoudsstructuur en -kosten. Een zo optimaal mogelijke werking van uw productie-installatie en -organisatie bekomen, en op die manier zowel de industriële activiteit als het concurrentievermogen verhogen, is ons primair doel.

&nbp;