&nbp;

Machine

 

Machine

Actemium heeft jarenlang technische knowhow opgebouwd op gebied van klantspecifieke machine solutions. Dit omvat zowel de integratie van nieuwe machines in een bestaande productieomgeving als de optimalisatie en/of revamping van bestaande productiemachines.

Onze merkonafhankelijkheid verzekert u objectief advies over de meest optimale oplossing.

Samenwerken met Actemium biedt u toegang tot hoogtechnologische hard- en softwareconcepten. Bovendien garanderen we een betere kostenefficiëntie en hogere betrouwbaarheid.

 

Hierbij hoort een breed gamma aan diensten:

  • Concept design
  • RI&E safety study
  • Motion concept-bepaling (dimensioning)
  • Inkoop
  • Hard- en software engineering
  • EIA en safety implementatie
  • Machine efficiency monitoring & optimalisering
  • 24/7 after-project support

Visual_MSVisual_MSVisual_MSMSS

 

 

Consultancy

Het optimale resultaat staat of valt met een volledige kennis van de variabele factoren die uw project beïnvloeden en met de juiste keuze uit een waaier aan technische oplossingen. Al vanaf de pre-designfase assisteren we u bij het opstellen van de user requirement specifications (URS), het functioneel en concept design, voorafgaande veiligheidsstudies,… waardoor een optimale verticale en horizontale integratie gegarandeerd wordt.

Aan de hand van monitoring- en simulatietools worden belangrijke inzichten verworven over diverse processen en de slaagkansen. Een goede voorbereiding zorgt dus voor een efficiënte en vlotte implementatie.

 

Implementatie

Onze uitgebreide expertise, jarenlange ervaring en een internationaal professioneel netwerk, zorgen ervoor dat we bij de implementatie reeds vertrekken met een grote voorsprong. Werken met Actemium biedt u toegang tot hoogtechnologische hard- en softwareconcepten: de machine solutions. Deze solutions garanderen een hogere kostenefficiëntie en een betere betrouwbaarheid.

 

Actemium machine solutions:

 

Services

Ook na de implementatie of revamping blijven we support verlenen, zoals machine monitoring en efficiëntie-optimalisering, machine safety consultancy, 24/7 assistentie,…

Bekijk onze service-mogelijkheden hier.

 

Actemium garandeert de meest optimale aanpak! Als merkonafhankelijke integrator hebben we heel wat technologische en functionele kennis verzameld en kunnen we diverse oplossingen of systemen met elkaar vergelijken. We bekijken samen met u de beste aanpak, rekening houdend met uw eisen op vlak van budget, energie, onderhoud, nieuwe standaarden of reglementeringen, toekomstige investeringen, enz.

&nbp;