&nbp;

Energy & Environment

 

Onze knowhow

Ook binnen deze specifieke industrietak, die publiek-private diensten en installaties omhelst, neemt Actemium de plaats in van innoverend leider.

 

_act_energy

We bieden vandaag een unieke expertise voor alle automatiseringsprojecten, onderhoudsdiensten en systeemintegraties in de sectoren van energietoevoer en milieuverantwoorde energierecuperatie. Daarbij geniet u op korte termijn van onze brede en diepgaande kennis die we in andere projecten verzamelden.

Vooral de ervaring in biomassa-projecten en projecten voor energierecuperatie uit huisafval, plaatst Actemium op een voetstuk. We winnen ook aan vertrouwen vanuit de markt voor alle projecten waarbij energie-dashboards relevant zijn.

Op de ontwikkeling van automatiseringsprojecten en de standaardisering van onderhoudsdiensten in deze tak van de industrie, ligt een enorme druk. Door de toenemende eisen op vlak van doeltreffendheid, flexibiliteit en veiligheid bij automatisering, stijgt de vraag naar hoogtechnologische knowhow. Vandaar de actueel sterke groei van Actemium binnen dit marktsegment.

 
 
 
Ontdek hier onze oplossingen gericht op Eco Production.
&nbp;