&nbp;

Life Sciences

 

Onze knowhow

Actemium treedt naar buiten met een set gespecialiseerde business units voor Life Sciences: de pharmaceutische sector, cosmetica en biotechnologie.

 

Actemium_in_Pharmaceuticals_segment

Onze teams begrijpen perfect de vereisten van de pharmaceutische sector door jarenlange ervaring in samenwerkingen met de meest toonaangevende bedrijven binnen deze snel evoluerende sector.

Onze knowhow is hier breed, zeer diepgaand en steeds actueel. De kern van deze sterkte van Actemium in de Life Sciences-sector is dat we in Europa alleen al beschikken over verschillende Pharma Competence Centers, die collectief investeren in onderzoek naar oplossingen voor de toekomst. Die centra vormen de basis voor nieuwe technologische kennis, grensverleggende projectmethodes en opleidingen.

De essentie van onze diensten en oplossingen bestaat uit advies bij ontwerp en ontwikkeling van productie-eenheden, doseer- en weegsystemen, clean rooms, flow management en opslag. U merkt het: Actemium covert de volledige productieketen, maar er is meer: onze solutions beantwoorden ook steeds aan de standaarden binnen de sector (FDA, GMP, …).

&nbp;