Profiel

Actemium België heeft een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, realisatie en ondersteuning van industriële processen in elektriciteit, instrumentatie, automatisering en montage, inclusief het bieden van een ruime waaier aan servicemogelijkheden en complete opleidingsprogramma’s.

Actemium België telt vandaag 900 medewerkers, verspreid over acht vestigingen in België: Aalter, Deinze, Gosselies, Herentals, Kortrijk, Leuven, Luik en Zwijndrecht; één in China (Shanghai) en één in Frankrijk (Vannes).


Actemium onderscheidt zich door neutraal consultancy-advies. Wij adviseren u over de beste oplossing. Wilt u dat wij die ook implementeren? U kunt ons inschakelen voor een gedeelte van uw project of voor een totaaloplossing, voor zowel proces, machine als logistiek. Onze teams verzekeren u bovendien een flexibele en betrouwbare ondersteuning. Zo wordt onze service een logische weg naar minder downtime, meer beschikbaarheid van uw productiemiddelen en bijgevolg meer efficiëntie.

 

De missie van Actemium bestaat erin om zijn industriële klanten te assisteren in het verbeteren van de performantie van hun productie-infrastructuur.

&nbp;

“Liepen alle projecten maar zoals die met Actemium! ”

Frank Beckers , Project Manager Total Belgium - Plant Schoten