&nbp;

Safety First!

 

Veiligheid is onze absolute prioriteit en eerste vereiste voor al onze acties! Veilig werken in iedere omgeving vormt dan ook een belangrijk onderdeel van de toegevoegde waarde van Actemium.

Al de business units van Actemium België voldoen aan de hoogste Q-HSE standaarden, zijn gecertificeerd op basis van de ISO9001-kwaliteitsnorm en de OHSAS18001-veiligheidsnorm, en zijn volledig in overeenstemming met de VCA Petrochemie Safety Checklist.

De zorg voor Q-HSE is compleet geïntegreerd in onze project & service life cycle. Bij de aanvang van onze projecten en opdrachten wordt een kwaliteits-, veiligheids- en gezondheidsplan opgesteld en uitvoerig besproken met de de klant, om zo optimale projectresultaten en een perfecte klantentevredenheid te garanderen.

Visual_Safety

 

12 Gouden Regels

De veiligheidsafspraken die Actemium op iedere werf of site hanteert zijn samengevat in 12 Gouden Regels rond veiligheid. Deze afspraken omvatten onze basisprincipes die leiden naar een kwalitatief hoogstaande service binnen een gezonde en veilige werkomgeving. Ze worden als dusdanig onderkend, gerespecteerd en uitgedragen door al onze medewerkers.

 

 

 

&nbp;