ICT solutions

Stem uw ICT optimaal af op uw productieomgeving. Actemium biedt industrie-vriendelijke oplossingen voor een performante, veilige en betrouwbare ICT-infrastructuur.

Onze ICT-experts zijn gespecialiseerd in advies, implementatie, onderhoud en beheer van hoogwaardige en betrouwbare industrie-specifieke oplossingen voor uw (netwerk)infrastructuur, applicaties, beveiliging, virtualisatie, cloud-toepassingen, enz. Hierbij leggen we steeds de focus op het optimaliseren van uw productieomgeving, om zo daadwerkelijk business voordeel te bekomen, een gunstigere kostenstructuur te bieden en het beheer te vereenvoudigen.

 

Axians_service

Services

Ter begeleiding van uw projecten of dagelijkse werking bieden we een volledige dienstencyclus aan, van audit tot preventief onderhoud, als individuele dienst of als deel van een standaard of op maat Service Level Agreement.

Axians_Infrastructuur

Infrastructuur

Best-in-Breed geselecteerde passieve en actieve ICT-netwerkcomponenten, afgestemd op de industriële werkvloer, de kantooromgeving en zelfs de werknemers op verplaatsing.

 

Axians_applicatie

Applicaties

Oplossingen op gebied van communicatie, identificatie en monitoring, die door onze ICT-experts, individueel of geïntegreerd, ingepast worden in zowel productie- als administratieve omgevingen.

Axians_security

Security

Een doorgedreven aanpak op het vlak van netwerk-, applicatie- en fysieke beveiliging van uw volledige bedrijf. We analyseren uw omgeving in het kader van de na te leven veiligheidsregels, brengen risico’s in kaart en stellen samen met u het preventief & correctief beveiligingsbeleid op.

 
 

 

Actemium staat voor u klaar als uw service partner om uw volledige netwerkomgeving veilig, easy-to-use en 100% beschikbaar te maken.

Picture2

 

&nbp;