Videoreplay

Videoreplay is een registratiesysteem dat beelden en tags capteert op basis van vastgelegde regels. Wilt u een situatie analyseren, dan kan u de opnames integraal herbekijken. De status van machines of silo’s, de productflow, gewijzigde parameters, …: ze hebben voortaan weinig geheimen meer!

Zien is begrijpen

Met Videoreplay helpt Actemium u bij het begrijpen van de knelpunten in uw proces. Via eerder opgenomen SCADA-beelden kan u de situatie herbeleven en nagaan wat er is misgelopen, of het nu om een fout in de besturing, een verkeerde instelling of parameter, een handeling van een operator of een fout in de externe besturing gaat.

 

Voordelen van werken met Videoreplay:

  • helpt u bij het opsporen van knelpunten
  • stelt een snelle foutdiagnose
  • verhoogde kwaliteit
  • optimalisering van uw proces

 

 

Videoreplay

 

Gebruiksvriendelijk

Handig is dat u de beelden kan versnellen, vertragen en pauzeren. En u kunt via dag- en uurselectie heel gericht de juiste beelden opvragen. Ondersteunend kan op één diagnosebeeld een samenvatting van alle statussen opgevraagd worden.

Ten slotte is Videoreplay ook een perfecte opleidingstool om nieuwe operatoren te tonen het proces functioneert, door de beelden af te spelen alsof het live is.

&nbp;