Wij zoeken getalenteerde en gepassioneerde medewerkers!

Actemium groeit. Daarom zijn we steeds geïnteresseerd om gemotiveerde en leergierige professionals te ontmoeten.

Pas afgestudeerd of (een eerste) werkervaring in industriële automatisering, software engineering, electrical of mechanical engineering? Bekijk dan snel onze vacatures!

Op zoek naar een stage of solliciteer je liever spontaan? Ook dat kan. We garanderen je een vlotte, snelle en vertrouwelijke behandeling van je kandidatuur.

Actemium is jouw ‘employer of choice’!

Bij Actemium neem je zelf jouw loopbaan in handen! Je start in een gezonde en groeiende onderneming, waar jouw werkomgeving garant staat voor leermogelijkheden en uitdagingen. Dankzij onze organisatiestructuur en uitgetekende loopbaanpaden heb je zicht op jouw toekomst en blijf je groeien. Je werkt zowel aan je technische als aan je soft skills, en kan je zo op langere termijn specialiseren in één of ander technisch domein, of evolueren in een meer commerciële of management functie. Jouw persoonlijk opleidingsplan wordt jaarlijks besproken met je verantwoordelijken, zo weet je steeds waar jij aan toe bent. Transparantie is dan ook één van onze waarden!

Maar we hebben niet enkel oog voor de inspanning, ook ontspanning maakt deel uit van werken bij Actemium! We bieden een interessante verlofregeling en flexibele werkuren. En je kan je daarnaast ook uitleven op ons jaarlijks personeelsfeest, met de kinderen en collega’s Sinterklaas vieren, of deelnemen aan de vele sportieve en culturele activiteiten die we jaarlijks organiseren.

VINCI Energies

Actemium maakt deel uit van de beursgenoteerde VINCI Energies-groep, met meer dan 64.500 medewerkers actief in 52 landen wereldwijd. Een organisatiestructuur opgebouwd uit autonome business units zorgt ervoor dat we, in combinatie met de slagkracht van een internationale groep, toch steeds een persoonlijke benadering en hoge flexibiliteit kunnen bieden aan onze klanten. Ook als medewerker binnen VINCI Energies kom je terecht in een informele, mensgerichte omgeving, met korte communicatielijnen.

 

&nbp;