&nbp;

Advise

Actemium focust op neutraal, merkonafhankelijk consultancy-advies, met als doel het ontwikkelen, verbeteren of optimaliseren van uw productiecapaciteit.

 

MES

Actemium biedt zowel consultancy voor MES-functionaliteiten als totale MES-oplossingen, gebaseerd op gekende IT “frameworks” zoals Simatic van Siemens, Archestra van Wonderware of Proficy van Novotek. Het grote voordeel van deze frameworks is de mogelijkheid om al dan niet standaard software of speciaal ontwikkelde ‘libraries’ project na project te recupereren. Hierdoor wordt de roll-out van grote MES-implementaties in ongekende mate versneld.

Ook voor toepassingen zonder vereisten op vlak van roll-out of voor enkelvoudige productievestigingen, voorziet Actemium oplossingen zonder daarbij uw noden en budget uit het oog te verliezen.

Een derde belangrijke activiteit is MES-integratie in het ‘low entry’-niveau of bij discrete afdelingen. Hiervoor worden aangepaste IT-oplossingen of datacaptatie-systemen geïmplementeerd.

 

Specifieke MES-competenties:

  • S95-standaard
  • sectorspecifieke GMP/GAMP-regels
  • tracking & tracing
  • HACCP

 

Op basis van hun jarenlange praktijkervaring geven onze specialisten u neutraal consultancy-advies in volgende domeinen:

MES_1

&nbp;