Hoe gaan we te werk?

Advise

Samen met u bekijken we welke machineoplossing het beste bij uw productie past. We steunen hiervoor op onze jarenlange ervaring en technische kennis van verschillende sectoren. Bovendien zijn we niet gebonden aan een merk.

We houden rekening met uw eisen op vlak van budget, energie, onderhoud, nieuwe standaarden of reglementeringen, toekomstige investeringen, enz.

Design

Al in het vroegste stadium van uw project bieden we simulaties en consultancy, met een haalbaarheidsstudie en/of conceptueel ontwerp van uw investering.

De knoop doorhakken gaat vlotter dankzij productie-modellering en material flow simulations van de voorgestelde machineoplossing, nog voor ze gebouwd wordt. 

Build

Daarna is het tijd voor de bouw en implementatie van uw oplossing. Zowel horizontale als verticale (IoT, data) integratie komen hierbij aan bod. U kan de volledige implementatie dus aan ons overlaten.

We integreren uw machines in de werfvloer in modulaire en flexibele productielay-outs, met conveyor- en opslagsystemen en AGV’s. We voorzien ze ook van geïntegreerde machineveiligheid en data operation management systemen. 

Maintain

Ook na implementatie hoeft u zich geen zorgen te maken over de werking van uw machineoplossing. Met onze service is deze werking gegarandeerd. 

We bieden een schaalbaar pakket aan diensten op maat van uw behoeftes: 

  • Helpdesk tijdens kantooruren voor technical support
  • Full support op machines 24/7, overal ter wereld
  • Preventive maintenance op machines
  • Operator and maintenance training & coaching
  • IoT en cloud solutions
  • Dashboarding en business analytics (anomie, benchmarking, predictive maintenance)
  • Performance based SLA contracts

Wens je meer informatie?