Machines op maat

Wij ontwerpen en bouwen machines met intelligente sensoren, camera’s, robotics en hoog-precieze mechatronica oplossingen.

Dit doen we specifiek voor productielijnen in de voedingsindustrie, farma of andere industriële sectoren.

Gebruik industriële robots om applicaties in uw productielijn te automatiseren: zo bespaart u tijd en geld. Industriële robots verminderen afval en produceren aan hogere kwaliteit met continue precisie. Bovendien kunnen ze omgaan met de meest vervelende en gevaarlijke productietoepassingen. Dit houdt uw werknemers veilig, gezond en gemotiveerd.

Toepassingen:

  • Material handling
  • Assemblage
  • Testing
  • End-of-line
  • Logistiek

Afhankelijk van uw noden, uw sector en de vereisten van het proces selecteren we samen met u het robotmerk: KUKA (certified partner), Staübli, ABB of Fanuc. Al onze diensten zijn merkonafhankelijk.

Met het oog op de uitdagingen van de toekomst zijn onze oplossingen modulair en snel verstelbaar. Bovendien integreren we ze naadloos in uw systeem. Samen met onze industrial services vormen ze het ideale pakket om te blijven concurreren met andere spelers in de markt. 

Types robots

FlexPicker

De FlexPicker is gebouwd voor snelheid. Zoals de naam al doet vermoeden, kan deze behendige bot alles wat op zijn pad wordt geplaatst (via een transportband) oppakken en voorzichtig in de juiste ruimte/verpakking plaatsen.

SCARA

SCARA staat voor Selective Compliance Articulated Robot Arm. Selective omdat ze compatibel zijn op de X-Y-as en stijf op de Z-as. Ze worden vaak gebruikt voor kleine assemblagetoepassingen.

6-assig

6-assige robots hebben, zoals hun naam aangeeft, 6 assen. Dit geeft hen een grotere flexibiliteit. Elke as wordt gecontroleerd door een servomotor. Het uiteinde van de arm kan, naargelang de tool die erop wordt gemonteerd, verschillende doeleinden dienen.

Cobot

Cobots (collaborative robots) maken de samenwerking mogelijk tussen mens en robot. Ze detecteren elk onverwacht menselijk contact en passen hun snelheid hieraan aan. Hierdoor kunnen medewerkers en robots veilig samenwerken op de werkvloer.

Wens je meer informatie?