U wil voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen. U wil een nultolerantie voor fouten en een volledige traceerbaarheid van grondstoffen en eindproducten. U wil flexibel kunnen omgaan met de vraag naar een steeds groter assortiment. 

MES (Manufacturing Execution System) integreert administratieve commerciële functies met die van productiebeheer, en combineert dit alles met de operationele taken in de productieomgeving.

De integratie tussen uw ERP en productiecontrole biedt inzicht in en een overzicht van de voortgang en afwijkingen in uw proces. Ze zorgt voor een efficiëntere uitvoering van uw bestellingen, en voor de meest optimale inzet van uw mensen en middelen. 

Voordelen 

  • Gecentraliseerde data
  • Connectie tussen alle productielagen
  • Coördinatie tussen ERP en productie
  • Minder logistieke – en productiekosten
  • Minder kosten voor onderhoud en downtime
Video afspelen

Vind de MES-oplossing die bij u past

We bieden zowel consultancy als totale MES-oplossingen. Perfect aangesloten op uw bestaande systeem, en gebaseerd op gekende IT frameworks zoals Simatic van Siemens, Archestra van Wonderware, Proficy van Novotek en andere.

Het grote voordeel van deze frameworks is de mogelijkheid om al dan niet standaard software of speciaal ontwikkelde libraries project na project te recupereren. Dit zorgt voor een snellere roll-out van grote MES-implementaties.

Ons aanbod

Electricity & Instrumentation
Automation
Mechanics & Piping
IT/ICT

Hoe kunnen we helpen?