Waarom kiezen voor opleidingen op maat?

Het loont de moeite te informeren naar een opleiding op maat, wanneer u meerdere medewerkers een opleiding wil laten volgen. De training stemmen we dan zowel inhoudelijk als praktisch af op de kennisnoden van uw bedrijf.

Een opleiding op maat houdt rekening met uw installaties of machinepark, maar ook met de kennis van uw medewerkers. Via onze knowledge screening of online assessments peilen onze lesgevers naar bepaalde kennisniveaus en adviseren ze of én welke training verder nodig is.

U beslist ook zelf waar, wanneer en onder welke vorm de opleiding op maat doorgaat: in uw bedrijf, in één van onze sites of op een andere locatie naar keuze, digitaal via een live trainer of on demand via Axele on-the-job, een online learning en coaching tool. Ook operatortrainingen behoren tot de mogelijkheden: deze zijn speciaal gericht op het gebruik en bedienen van machines en procesinstallaties.

Zo bieden we praktijkgerichte opleidingen en bewaken we mee een transparante kennisdeling binnen uw bedrijf. Interesse in een opleiding op maat of een assessment? Contacteer ons en dan bekijken we samen met u de mogelijkheden.

De gevolgde opleiding was de sleutel tot het vinden van een oplossing voor ons probleem. Alvast bedankt voor de praktische tips!

Geert Ricquier

Dana Spicer Off Highway

Neem contact op

"(Vereist)" indicates required fields

Naam(Vereist)

Hoe kunnen we helpen?

Contacteer ons