De missie van het Data Analytics team is het optreden als strategische partner richting smart operational excellence.

Onze expertise is gegroeid uit jarenlange ervaring in automatisering en enthousiasme voor data. Door deze unieke kennis in zowel het productieproces als data-analyse, presenteren wij een aanbod op maat.

Why?

Elk bedrijf, groot of klein, produceert een massa aan waardevolle data, die nog steeds te vaak onbenut blijft. Met onze expertise komen optimalisatie, veerkracht, betrouwbaarheid en duurzaamheid op de eerste plaats. Op deze manier gaan wij samen met u op weg naar de Sustainable Factory of the Future.

How?

Bottom-up approach

Wij vertrekken vanuit uw productieproces. Door onze ervaring in automatisering, weten onze experten hoe processen worden aangedreven en gestuurd. Deze know-how laat ons toe autonoom op zoek te gaan naar details over uw (deel-)processen en zo zelf opportuniteiten voor optimalisaties te herkennen en suggereren.

VOORDELEN

  • Starten vanuit onze proceskennis
  • Opportuniteiten herkennen
  • Co-creatie bevorderen

We zetten data om in slimme oplossingen en helpen u aan de hand van co-creatie uw productiestromen te optimaliseren, op een future-proof en duurzame manier.

Uw data, uw beslissing

Of u nu kiest voor de controle van on-premise data opslag, of voor de flexibiliteit en redundantie van een Cloud oplossing, onze expertise zorgt voor een naadloze verbinding met uw productieproces. Uw data blijft steeds beschikbaar en is altijd uw eigendom.

What?

Een dataplatform verzamelt, verwerkt en visualiseert uw procesdata voor een uitgebreid inzicht in het productieproces. Zo bieden we, naast standaard modules, smart-apps aan op maat van uw bedrijf.

Onze Smart Operational Excellence experts begeleiden u in elke stap van proces digitalisatie en optimalisatie om uw productie flow smart te maken en te houden.

Wenst u meer informatie?

Contacteer ons