Bij Actemium willen we onze klanten helpen het volgende niveau van smart operational excellence te bereiken. Hierdoor vertrekt onze aanpak vanuit het perspectief van jullie bedrijf en waar jullie naartoe willen. Een aanpak die verder gaat dan het aanbieden van een standaard product. Geen twee productiesites zijn hetzelfde, daarom geloven wij dat samen met de klant de beste oplossing zoeken steeds de beste keuze is.

Vertrekkend van een inspiratiesessie, tonen we u hoe we onze klanten hebben kunnen helpen aan de hand van specifieke use cases. Zo inspireren we u om vergelijkbare oplossingen in te zetten binnen uw bedrijf. Dat kan enkel door naar uw doelen en uitdagingen te luisteren.

Werken op een iteratieve manier

Een oplossing voor ieder profiel

Enkel door de juiste vragen te stellen, kunnen uw noden en doelen grondig in kaart gebracht worden. Wij geloven dat dit de enige manier is om efficiënt vooruit te gaan.

Of het nu gaat over het kiezen van een gepaste historian, het uitvoeren van een analyse, of het implementeren van een geavanceerde AI oplossing, het Data Analytics team vertrekt vanuit uw huidige data maturiteit en mikt telkens, samen met u, naar het volgende niveau!

We vertrekken steeds vanuit uw productieproces. Dankzij onze kennis in automatisatie, kijken we naar uw uitdaging via een bottom-up approach. We halen uw data op uit allerlei databronnen – rechtstreeks uit de PLC’s, OPC UA, historian, … – en zetten die om in hapklaar formaat. Hiermee geven we u meer visibiliteit in uw productieproces, of gaan we verder met uitgebreide analyses en smart toepassingen.

Op deze manier gaan we samen met u in co-creatie op zoek naar een specifieke oplossing.

Meer informatie?

Contacteer ons