Nieuws Algemeen

ATMS-oplossing wint bronzen medaille bij 2022 Global Tank Storage Awards

Op 24 mei 2022 vond in Rotterdam de vijfde editie van de Global Tank Storage Awards plaats. Meer dan 200 aanwezigen woonden de ceremonie bij waarbij de winnaars erkend werden voor hun opmerkelijke bijdrage op gebied van veiligheid, innovatie en duurzaamheid in de tank storage sector. In de categorie Terminal Optimization, selecteerde de internationale jury onze ATMS-oplossing uit de 10 shortlist inzendingen voor de bronzen award!

Het Actemium Terminal Management System optimaliseert het terminal management. ATMS is een onafhankelijk, volledig geïntegreerd terminal automatiseringssysteem, dat alle noodzakelijke elementen omvat voor een zo efficiënt mogelijk terminal management van order-to-cash. Het bestaat uit 4 modules, die afzonderlijk kunnen worden geïmplementeerd, maar uiteraard nog beter werken in een complete oplossing.

Elke terminal heeft zijn eigen behoeften om de algemene activiteiten te verbeteren, daarom kan het ATMS basissyteem op verschillende manieren worden aangepast, wat het een flexibele en aanpasbare oplossing maakt. Bovendien is ATMS een coherente oplossing waarbij zowel het IT- als het OT-netwerk verbonden en gestroomlijnd zijn. Er wordt rekening gehouden met alle stakeholders, zodat alle activiteiten kunnen worden verbeterd en verder kunnen worden geoptimaliseerd. Bijgevolg wordt uw terminal de beste versie van zichzelf.

Of contacteer ons als u vragen heeft!