Dankzij onze proceservaring uit automatiseringsprojecten spreken we dezelfde taal. We begrijpen uw noden en uitdagingen en denken mee hoe inzicht in data uw productieproces kan optimaliseren. Hierdoor spitsen we ons aanbod helemaal toe op de uitdagingen die we zelf ervaren hebben in het productieproces.

Onze data oplossingen vertrekken steeds vanuit uw huidige data maturiteit. Op deze manier passen we ons aanbod aan op uw formaat. Als onafhankelijke integrator, zoeken we steeds de oplossing die het beste aansluit op uw uitdagingen. Van historian tot geavanceerde AI oplossing, Actemium is uw one-stop-shop voor data analytics!

Data Analytics & Smart Solutions

Consultancy
Dataplatform
Smart Apps
Advanced Analytics & AI

Consultancy

Eenmaal een correcte historian is gekozen, of er is al een historian aanwezig, kunnen er analyses gemaakt worden op de beschikbare data. Wij maken hier een onderscheid tussen “Cold” en “Hot” Analyses, waarbij cold staat voor “koude” historische data en hot voor “warme” live data.
Cold Analyse

De historische data van uw productieproces bevat een schat aan waardevolle informatie. Verliezen zitten vaak in een onverwachte hoek en zijn vaak moeilijk op te speuren. Een terugblik op de data uit het verleden kan daardoor tal van kwaliteitsverbeteringen, energiebesparingen of optimalisatiemogelijkheden onthullen.

Hot Analyse

Na de cold analyse zijn er nieuwe inzichten in het productieproces. De logische volgende stap is om acties te ondernemen en zo te kunnen inspelen op deze nieuwe kennis. Zo berekenen,

  monitoren en bewerken we uw productieproces aan de hand van reeds gekende aandachtspunten.

Data Platform

Een gepaste historian is de cruciale eerste stap voor bedrijven die streven naar smart operational excellence. Uitlezen, loggen en visualiseren van uw productieprocessen kan tal van inzichten geven die anders ongeweten zouden blijven. Het is de solide basis waar verdere analyses en smart apps op steunen.

Als onafhankelijke integrator kiezen wij steeds het meest gepaste dataplatform voor uw profiel.

 

Smart Apps

Oplossingen die uitdagingen van verschillende klanten kunnen aanpakken worden ontwikkeld als Smart Apps. Onze Smart Apps zijn vaak complexere analysetools, waarbij uw proces geanalyseerd en verbeterd wordt. Telkens zorgen slimme algoritmes ervoor dat we uw productieproces kunnen optimaliseren.

Advanced Analytics & AI

Data Analytics & AI staan niet stil, dat geldt ook binnen productiebedrijven. Op basis van beschikbare historische data, kunnen we aan de slag voor meer geavanceerdere analyses. AI toepassingen zijn ondertussen niet meer weg te denken uit de industrie. Anomaliedetectie, virtuele meters en slimme machines die de operator begeleiden in hun taken, we nemen samen met jou de volgende stap.

Wenst u meer informatie?