Waarom kiezen voor een opleidingstraject?

Onze opleidingstrajecten worden opgesteld op maat van uw bedrijf en volgens uw behoeften. Samen met u stellen we een plan op over verschillende jaren waarbij uw medewerkers opleidingen volgen, hun kennis opgefrist wordt en ze persoonlijk opgevolgd worden.

Onze experten komen met plezier bij u langs om de behoeften van uw medewerkers te bespreken. Zo leggen ze samen met u een traject op maat vast waarbij u zelf het thema vastlegt of cursussen kiest die specifiek afgestemd worden op uw installaties of machinepark.

Vrijblijvend kan u kiezen om tussentijds screenings of examens te organiseren om uw medewerkers op te volgen. Op die manier kan het verder verloop van het traject afgestemd worden op de resultaten. Ook extra oefeningen voor uw medewerkers met opvolging behoren tot de mogelijkheden van een opleidingstraject.

Uw bedrijf staat uiteraard ook nooit stil, daarom brengen onze experts u jaarlijks een bezoek om de opleidingen voor het komende jaar te bespreken zodat deze afgestemd kunnen worden op uw behoeften.

Interesse in een opleidingstraject? Contacteer ons en dan bekijken we samen met u de mogelijkheden.

Hoe kunnen we helpen?

Contacteer ons