Nieuws

 • Algemeen

  Automatisatie, digitalisatie en data analytics onder één dak

  Door automatisatie, digitalisatie en data analytics op een geïntegreerde manier toe te passen, kunnen bedrijven nog heel wat duurzame en economische winsten boeken. Lees hier het interview met Jeroen Pandelaere - Consultant Data Analytics - en Christiaan Van Landschoot - Business Unit Manager - van Actemium voor Trends.

  Lees meer
 • Algemeen

  ATMS-oplossing wint bronzen medaille bij 2022 Global Tank Storage Awards

  Op 24 mei 2022 vond in Rotterdam de vijfde editie van de Global Tank Storage Awards plaats. Meer dan 200 aanwezigen woonden de ceremonie bij waarbij de winnaars erkend werden voor hun opmerkelijke bijdrage op gebied van veiligheid, innovatie en duurzaamheid in de tank storage sector. In de categorie Terminal Optimization, selecteerde de internationale jury onze ATMS-oplossing uit de 10 shortlist inzendingen voor de bronzen award!

  Lees meer
 • Algemeen

  VINCI Energies Belgium neemt Legendre Conveyors over

  VINCI Energies Belgium neemt het Groot-Bijgaardse Legendre Conveyors over. Het familiebedrijf, gespecialiseerd in transportsystemen en lijnmanagement, maakt voortaan deel uit van de Industry & Software Solutions divisie van VINCI Energies Belgium. Met deze overname versterkt VINCI Energies Belgium zowel haar positie in de drankenmarkt als haar expertise in afvul- en verpakkingslijnen.

  Lees meer
 • Algemeen / Safety

  Hands-free deuropener

  Om de verspreiding van ziekten in deze tijden te voorkomen, is het van cruciaal belang om fysieke aanraking van oppervlakken te minimaliseren. Daarom ontwikkelde Actemium Leuven een “hands-free” oplossing voor het openen van deuren voor kantoren, sites en werkplaatsen.

  Lees meer
 • Algemeen / Safety

  Samen tegen corona: Fonds VINCI

  VINCI Energies is dankbaar voor het werk dat de gezondheidszorg en maatschappelijk werkers elke dag uitvoeren in deze moeilijke tijden. Daarom steunen we het personeel in de frontlinie bij deze gezondheidscrisis.

  Lees meer
 • Algemeen

  Nieuwe vestiging in Merelbeke

  Actemium heeft er een gloednieuwe vestiging bij! Vanaf januari 2020 zijn we naast Aalter, Gosselies, Herentals, Kortrijk, Leuven, Luik en Zwijndrecht ook te vinden in Merelbeke.

  Lees meer
 • Smart industry

  Actemium @ Industry 4.0 Day Takeda

  De wereld is klaar voor industry 4.0! Op de Industry 4.0 Day van farmabedrijf Takeda in Lessines kwamen belangrijke spelers in innovatie samen voor een uitwisseling van workshops en presentaties. Onze collega’s stonden klaar met voorbeelden en deskundige uitleg over asset management, virtual reality en robotics.

  Lees meer
 • Algemeen

  Actemium in Ondernemers magazine

  Momenteel in de novembereditie van het VOKA Ondernemers maandblad: het stageproject van Actemium Zwijndrecht met erkende vluchtelingen, via Steunpunt Tewerkstelling (STW).

  Lees meer
 • Beurzen / Logistics

  Actemium op EMPACK

  Bezoek ons op 23 en 24 oktober op Empack, de beurs voor verpakkingstechnologie. We verwelkomen u graag aan stand B050!

  Lees meer