Als Agro-producent wilt u vlot inspelen op de markt. Actemium is hierin de partner voor uw volledige productieketen.
Wij zorgen voor een volledige ERP-integratie, u geniet van IT- en OT-oplossingen die perfect aansluiten bij uw bestaande proces. Bovendien kan u terecht bij onze consultants voor een efficiënte opvolging.

 

IT/OT Oplossingen

 

 • Software connecteren

  MES integreert administratief-commerciële functies met die van productiebeheer, en combineert dit met operationele taken.

  Lees meer
 • Routes

  Met Route Control volgt uw product gegarandeerd de meest optimale route. Complexe installaties worden uitgesplitst in knooppunten, zodat uw productie overzichtelijk en controleerbaar wordt.

  Lees meer
 • Plannen

  Onze Advanced Planning & Scheduling (APS) brengt de planning in kaart en zoekt naar best-fit oplossingen. Identificeer bottlenecks en haal doelen als Just-in-time levering of Optimum Yield.

  Lees meer
 • Kwaliteit en recept

  Libra combineert de optimalisatie van productrecepten met de kwaliteitsanalyse van grondstoffen.

  Lees meer
 • Aankoop en verkoop

  Operra zorgt voor een efficiënt beheer van aankoop, levering, verkoop en kostprijscalculatie. Anticipeer op marktevoluties en beheer in real-time de performance van uw productielijn.

  Lees meer

Ons aanbod

Actemium biedt advies, design, implementatie en onderhoud van uw industriële oplossing. We hebben ervaring in electriciteit en instrumentatie, automatisering, mechanics & piping en IT/ICT.

Lees meer

Hoe kunnen we helpen?

Contacteer ons