Our know-how

Met een specifiek pakket aan oplossingen voor het efficiënt verloop van uw post-productieprocessen verzorgt Actemium uw complete end-of-line automatisering en integratie.

ROBOTICS

Actemium is uw specialist in robotics, en biedt u een diepgaande expertise in:

  • handling
  • high precise positionering
  • simulatie
  • stapelpatronen
  • conveyor tracking (snelheidssynchronisatie)

Onze scope omvat de hele projectcyclus, van consultancy (haalbaarheid, type), tot levering, plaatsing, software- ontwikkeling en finale inbedrijfname.

REVAMPING

Bij revamping combineert Actemium een gestandaardiseerde methodologie met een grote functionele kennis van verschillende types en merken van PLC’s en drives. Dit levert een unieke approach op, die enkel een merkonafhankelijke integrator kan bieden.

IDENTIFICATION

Actemium biedt u een automatiseringsoplossing met sluitende registratie van alle handelingen en traceerbaarheid van de gebruikte grondstoffen, halffabricaten en onderdelen. Daarnaast verzorgen we ook de integratie van verschillende merken RFID-scanners, barcode scanners, PDA’s, tablets, handhelds of heftruckterminals.

OEE (OVERALL EQUIPMENT EFFECTIVENESS)

Met OEE verleent Actemium u een dieper inzicht in uw processen. Dankzij realtime monitoring en machine-analyses worden de knelpunten binnen uw processen in kaart gebracht en verkrijgt u een duidelijk zicht op mogelijke verliezen. Zo worden de parameters kwaliteit, prestatie en beschikbaarheid samengebracht om tot de meest efficiënte werkwijze te komen.

SERVICE

Bij Actemium is nazorg steeds inbegrepen! In een serviceovereenkomst leggen we de afspraken vast rond beschikbaarheid van onze engineers, preventie, online monitoring, enz. Zo stellen we voor iedere klant een uniek servicepakket samen dat perfect aan de eisen en noden voldoet.

VISION

Kwaliteitscontrole, picking & placing én positionering: drie belangrijke fases in uw productieproces, die dankzij het inzetten van visiesystemen heel nauwgezet op te volgen en te regelen zijn. Actemium voert haalbaarheidsstudies uit en stelt op basis daarvan een oplossing op maat voor, volledig merkonafhankelijk.